JEFFREY'S PLACE

JEFFREY'S PLACE Surinaams - Chinees - Antilliaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2051 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jeffrey's Place. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 19:20 Bijzondere nette bezorger. Ongelooflijk vriendelijk en correct. Maaltijd smaakt als gewoonlijk, mmmmmmmmmmm
19 jun 2022 om 14:08 Gewoon heerlijk
6 jun 2022 om 16:48 Het duurde nogal lang, bijna 2 uur gewacht op mijn eten. Helaas zaten alle gerechten ook in 1 bakje door elkaar gemengd.
6 jun 2022 om 16:32 Tjauwmin was waardeloos,had totaal geen smaak,was gewoon mie en sojasaus,zoutloos. Nee,ben zwaar teleurgesteld.
3 jun 2022 om 13:21 Het eten was lekker en goed van temperatuur. Jammer dat het niet echt Surinaams smaakte
2 jun 2022 om 20:35 Het kip was niet te eten.
31 mei 2022 om 17:02 Zoaps altijd goed van smaak en snel vezorgd.
9 mei 2022 om 20:48 Altijd snel, warm en lekker!!
28 apr 2022 om 18:23 RIDICULOUS! I have ordered a Nasi Vegetarian fried rice, from Jeffery's Place. The rice that I received contains egg. However it was NOT mentioned in the menu information. I am a vegetarian and DO NOT eat egg. So, the food that I received is wasted.
19 apr 2022 om 10:59 Broodje was lekker, rotirol ook! Jammer dat alle ingrediƫnten van de saoto soep niet apart ingepakt worden. Soep heb ik dus niet gegeten omdat alles papperig was.